Unul dintre cele mai populare deserturi, în perioada de post, este negresa – și, dacă nu știați, există o rețetă de negresă din trei ingrediente. Acesta este un desert delicios și rapid de preparat pentru perioada postului.
Negresa se numără printre deserturile îndrăgite de o mulțime de persoane și este, totodată, una dintre cele mai cunoscute și consumate prăjituri de casă.
Pentru că se prepară ușor, indiferent dacă alegi rețeta clasică de negresă sau o rețetă mai complexă formată din mai multe ingrediente, negresa este potrivită pentru orice eveniment festiv.
Negresa este una dintre cele mai prajiturile de casa cel mai usor de facut. Este ieftina, rapida si pe placul tuturor, de la mici la mari. Pentru ca este un dulce preferat de aproape toata lumea, exista si varianta „de post”.
Ingrediente
Primul pas pentru a prepara această rețetă de negresă cu doar trei ingrediente este să preîncălzești cuptorul până când compoziția este gata.
Apoi, pregătește tava în care vei coace negresa, apoi pune hârtie de copt pe deasupra. Pentru ca prăjitura să fie mai ușor de scos la sfârșit, ține minte că hârtia trebuie să se răsfrângă și peste margini.
Decojește apoi bananele și rupe-le în bucăți. Apoi, pune-le într-un mini-tocător sau robot pentru a le mixa până se vor face piure. Acum adăugați untul de arahide și pudra de cacao.
Se mixează bine totul până când se formează o compoziție omogenă. Apoi, pune compoziția în tavă care este pregătită. Aproximativ o jumătate de oră, toată compoziția se pune la cuptor. Se poate orna după plac.